Hej!

Tack för att du tittar runt bland mina bilder, texter och tankar. Att jag tycker fotografering är kul tror jag du anar. Ibland känns det som att gå naken att vara utan kamera.

Varför ska jag då exponera mina bilder för andra? Den frågan har jag ställt mig då jag fått uppmaningen att publicera dem så här. Det finns flera skäl. Kommentarer är kul att få, kanske bilder och texter kan väcka nyfikenhet, eftertanke eller bara ett igenkännande. Och jag blir verkligen glad när jag ser hur många som ”tittar in”. Och tack för alla kommentarer.

Vi (jag och Kerstin) har tre vuxna barn. Vår dotter bor på Gotland, en ö som även vi trivs på. Av detta skäl kommer en hel del bilder att vara just därifrån. Dessutom finns ett av våra fyra barnbarn där. Våra tre andra barnbarn har vi ganska nära. Därför är det svårt att undvika bilder på dem även om detta inte alls ska vara något familjealbum.

Förutom att skrivande (och fotograferande) ingick i mitt jobb så har det blivit en del dikter och kåserier genom åren. Hoppas att vissa även ska finna sin plats här. Det finns mycket som rör sig i huvudet på en ”gubbe”, i alla fall ibland.

Några andra intressen är musik (hemma och i kyrkan) och praktiskt hanterande av hammare, såg och spik.

Någon har undrat om kamerautrustning. Just nu en Canon 7D med diverse objektiv (bland annat ett Canon 100/2,8 L – rekommenderas varmt), plus en Canon Eos-M3.

Numera finns även en del bilder på Instagram. Sök på Anders.Vallersta.

In God we trust!

Anders W

1 kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment